Vår reise igjennom ASIA
Hovedretter
- SOY sprøstekt peking-and345Sprøstekt Peking-and med en silkeaktig hoisinsaus.
Allergener: Gluten (pannekaker), soya.
- Dekonstruksjon av Kung Pao Kylling365med røkt chiliolje og cashewkrem.
Allergener: Soya, nøtter (peanøtter), sesam.
- Sprø bao-bun fylt med saftig pulled pork220En balansert eksplosjon av søtt, syrlig og sterkt.
Allergener: Gluten (bao-bun), soya.
- “White Miso Ocean”195Kremet fiskesuppe med miso, grillet laks og sprø nori.
Allergener: Fisk, melk (fløte, smør), soya.
Utvalg av vulkanske flammer fra vår ROBATA
- Glazed Entrecôte med Ponzu Smørsaus340En balanse av søtt, syrlig og umami.
Allergener: Soya, melk (smør).
- Glazed lamme carré med frisk granateplesalat390Balansert rett med syrlige, søte og krydrede smaker.
Allergener: Soya.
- Thai BBQ spare ribs med peanøtt-crumble og frisk lime290Saftig, med det beste av søtt, syrlig og krydret.
Allergener: Soya, nøtter (peanøtter), sesam, fisk (fish sauce).
- Teriyaki burger med wasabi-aioli og karamellisert rødløk230Denne er den optimale “dagen derpå” kuren.
Allergener: Gluten (burgerbrød), soya, melk (smør i karamellisert løk, briochebrød), egg (wasabi-aioli).
- Wagyu-spyd med Miso-Teriyaki glaze og sprø løk490Saftig wagyu med en god balanse av søtt, salt og sprøtt.
Allergener: Gluten (friterte løk), soya.